va plictisiti la lectii.
wrong, nu a fost plictisitor :look:
ma dat afara profa))
The Peak! |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
va plictisiti la lectii.
wrong, nu a fost plictisitor :look:
ma dat afara profa))
иду посплю пару часов
пю чаёк
думаю как мне избавится от работы которую я должен сделать :hmmm:
tema de acasa la limba romana -__-
Думаю что жизнь всётаки какая-та хрень.
эм...шэд (подсказывает мне друг)
caut pe cineva sa-mi faka eseu la L. Romana xD
nu-ti fac , dar macar spune ce tema xD
Redactati pe o jum de pagina un text argumentativ dspre o opera literara (poezie, proza , etc.) studiata in treapta gimnaaziala care m-a imprisionat "sa fiu" , "sa devin" sau "sa stiu" , "sa stiu sa fac"
BaD, ого O_O
да кум аста? xDD
Отредактировано narcoman (SepВторник2008 20:55:49)
asta numa profa mea de L.R stie
BaD, asta foarte simplu.....ia de exemplu mioritsa akolo poti sa bati kapul mult si in dodii despre kit ii de folositoare balada asta pentru societate..idei is o gramada incepind de la avaritie pina la dragoste,filosofie etc..profelor de rom le place folcloru....deci tu 2-3 idei din miorita....2-3 motive le asociezi la tine.....pune si tu makaroane nu e neaparat sa fie asa la tine ....de exemplu.....kare e tema akolo k era un loh moldovean si avea doi prieteni avari si kit moldoveanului nu i se spunea k o sa zdohneasca el orikum o stat akolo si in lok sa lupte isi plingea numa de jale si isi kata lok de mormint....si k orice moldoveam vrea sa fie erou dupa moarte si inventeaza akolo makaroane despre el.....spune k ai invatat k nu tre sa accepti si sa stai linistita kind altii iti hotarasc soarta si k in asa situatii cel mai rau e sa dai batut.....k tea impresionat dragostea ciobanului fata de plaiul natal si stina lui....si kit de duios vorbea mioara ku el si k daka erai in lokul ei faceai tot posibilul si il salvai indemnind celelalte oi la razboi ku dusmanii....
o alta opera ar fi buna pt asa opere L.Blaga "mesterul manole" e kam aceeaiasi poveste k si in folclorul "mesterul manole" numa k pe muierea lui o kema Mira si dak citesti pe net un rezumat succint ai sa mai vezi nuante deosebite k sa nu te spalesti k nu ai citit kartea....deci poti sa descrii ideia discriminarii femeii si sacrificiul ei pt barbat.....sau tema sacrificiului in numele creatii....si bate kapu k iaka k sa ajungi de exemplu mare supermodel tre sa faci sacrificii deoarece nu poti avea de exemplu si familie si sa fii supermodel....bla bla bla si mai inventeaza si tu....
p.s.-sper k am fost de folos
пытаюсь найти еду
lectsii))
da eu pe maine nu am lectii :ouenna:
xstate Winny mersi mult mult mult :hug:
numa am venit ....sunt distrusa....un masaj akum ar fi excelent....
BaD....ku placere....dak ceva....mai intreaba siti mai arunc idei.....sa inteleg k tia folosit info astai bine.....
Отредактировано winny (SepСреда2008 20:18:49)
incerc sa aflu oraru pe miine :look: